Royal Penguin

Royal Penguin Scientific Classification

Kongerige
Animalia
Phylum
Chordata
Klasse
Fugle
Bestille
Sphenisciformes
Familie
Spheniscidae
Slægt
Eudyptes
Videnskabeligt navn
Eudyptes Schlegeli

Royal Penguin Conservation Status:

Sårbar

Royal Penguin Sted:

Antarktis
Ocean

Royal Penguin Fakta

Hovedbytte
Krill, fisk, rejer
Karakteristisk funktion
Orange næb med gule fjer på hovedet
Habitat
Stenede Antarktiske øer
Rovdyr
Leopard sæl, spækhugger, hajer
Kost
Kødædende
Gennemsnitlig kuldstørrelse
2
Levevis
  • Koloni
Favorit mad
Krill
Type
Fugl
Slogan
Kan nå hastigheder på 20 mph!

Royal Penguin Fysiske egenskaber

Farve
  • Grå
  • Gul
  • Sort
  • hvid
Hudtype
Fjer
Levetid
15-20 år
Vægt
3 kg - 6 kg (6,6 kg - 13 kg)
Højde
60cm - 68cm (24in - 27in)

“En enkelt begivenhed kunne udslette kongelige pingviner”



Beboere i Antarktis og subantarktiske farvande forbliver den kongelige pingvin 'en gåde, indpakket i et mysterium, inde i en gåde'. Efter årtiers undersøgelse er forskere stadig ikke 100 procent sikre på, hvor arten flyver til i cirka seks måneder om året! De hænger sandsynligvis rundt australsk , Tasmanian og New Zealand farvande - og en smule bevis tyder på det - men sikkerhed i sagen undgår fortsat ornitologer.



Vi ved, at disse pingviner kun yngler omkring Macquarie Island og trækker gyldne fjerkroner. Men mest foruroligende kunne en ødelæggende begivenhed - som en ond storm eller olieudslip - hurtigt udslette kongelige pingviner.

5 fascinerende kongelige pingvinfakta

  • Forskere er stadig usikre på, hvor kongelige pingviner tilbringer vinteren.
  • Disse pingviner yngler kun i og omkring Macquarie Island, et lille jordspids halvvejs mellem Australien og Antarktis. Dyrets begrænsede avlsmiljø er en alarmerende sårbarhed.
  • Disse pingviner rydder regelmæssigt 150 fods dyk.
  • Både mandlige og kvindelige pingviner deler opdræt af kyllinger.
  • Disse pingviner blev ubarmhjertigt udnyttet til deres olie i slutningen af ​​det 19. og det tidlige 20. århundrede.

Royal Penguin Scientific Name

Eudyptes Schlegelier denne pingvins videnskabelige navn. Eudyptes stammer fra græsk og betyder 'god dykker.' Schlegeli er en pseudo-latinsk ærefuld æret zoolog Herman Schlegel, den første person til at beskrive kongelige pingviner.



Royal Penguin udseende og adfærd

Disse pingviner ser næsten identiske ud makaronipingviner . Den eneste forskel er førstnævnte hvide hage sammenlignet med sidstnævntes sorte. På grund af de slående ligheder tror mange forskere, at kongelige pingviner er en underart af makaronipingviner. Men pingvintaksonomi diskuteres varmt, og andre forskere insisterer på, at der er nok genetisk forskel mellem de to dyr til at berettige forskellige klassifikationer.

Den største af crested pingvin arter, kongelige er omkring 26 til 30 tommer høje, vælter skalaerne mellem 6,6 og 17,6 pund, og hanner er typisk større end kvinder.

Artenes gule fjerdragt, der ligner en kongelig krone, er dens navnebror. Unge individer har dog kun en enkelt række guldfjer over hvert øje. De har også slanke, lange, lysorange regninger.



Faste dykkere, disse pingviner kaster regelmæssigt 50 til 150 fods dybde, der varer cirka to minutter.

To kongelige pingviner i vandet, Macquarie Islands, Australien
To kongelige pingviner i vandet, Macquarie Islands, Australien

Royal Penguin Habitat

Disse pingviner rejser ikke langt for at opdrætte. I stedet for, år efter år, vender de tilbage til en trio øer mellem Antipoder og Antarktis: Macquarie, biskop og kontorist. På deres stenstrande bygger disse pingviner hjem til ynglesæsonen og gør det til hjemmebase fra september til februar.

Royal Penguin Diet

Kongelige pingviner overlever på en pescetarisk diæt af små fisk krill, krebsdyr og nogle gange blæksprutte .

Rovdyr og trusler mod kongelige pingviner

Det International Union for Conservation of Nature lister kongelige pingviner som I nærheden af ​​truet.

Naturlige rovdyr

Pels sæler er kongelige pingviner 'primære naturlige rovdyr. Elefant sæler til tider knuse pingviner og skua fugle stryg nogle gange kyllinger og æg op.

Mellem 1870 og 1919 var kongelig pingvinjagt stor forretning Down Under. Disse pingviner blev rig på oliefedt og blev slagtet og presset for deres værdifulde ressourcer. Tasmanien udstedte pingvinjagtlicenser, og det anslås, at 150.000 blev taget årligt.

Heldigvis klodrede embedsmænd den grufulde industri med forskellige miljøbeskyttelseslove, og disse pingvinpopulationer har siden blomstret.

Men de er ikke ude af den ordsprogede skov.

Da disse pingviner kun yngler i et område, er arten usædvanligt sårbar over for destruktivt vejr og uforcerte kommercielle søfejl, som oliespild. Da de er så tæt pakket, kan teoretisk set en enkelt katastrofal begivenhed udslette hele befolkningen på én gang.

Som sådan kaster truslen om global opvarmning en stor skygge over kongelige pingviner. Specifikt kan udsving i vandtemperatur drastisk opføre det marine økosystem og mindske fødevareforsyningen og føre til sult og massedød.

Plastforurening, ødelæggelse af levesteder og nærliggende kommercielle fiskerigge - som kommer tættere på disse pingvinvand hvert år - udgør også alvorlige trusler.

Royal Penguin Reproduktion, babyer og levetid

Reproduktion

Disse pingviner reproducerer kun i en region: Macquarie Island-klyngen, som er tæppebelagt i strande og vegetative klipper.

Hvert år kommer mandlig kongelig land i september - foran damerne - for at renovere og bygge avlsreder. Nogle vælger at grave sig ned i skråningerne og sandet; andre bygger sten- og græsesteder fra bunden.

Ægglægning begynder i oktober, når hunnerne vender tilbage og vælger deres monogame sæsonbestemte venner. I modsætning til nogle andre pingvinarter, der isoleres til parring, yngler kongelige i store kolonier.

Disse pingviner lægger typisk to æg med et par dages mellemrum. Men af ​​ukendte årsager skubber forældre næsten altid den første, som normalt er mindre, fra reden før udklækning.

Begge forældre inkuberer det større æg i ca. 35 til 40 dage indtil ruge.

Babyer

Når klækkerne ankommer, går moderpingviner straks på havsøgning i cirka to uger, mens hannerne holder sig tilbage med babyerne og holder dem varme og sikre. Når damerne vender tilbage og overtager opdræt af kyllinger, tager hannerne ud.

Når de er født, har hatchlings en brungrå og hvid dun.

Som en måned gammel danner sæsonens klækninger børnehaver kaldet vuggestuer. Disse grupperinger har tre formål: beskyttelse, varme og socialisering. Det giver også pingvinforældre mere tid til foder.

Efter cirka to måneder smelter kyllingerne, vokser vandtætte fjer og flyver reden. Mellem syv og ni år når pingvinerne seksuel modenhed.

Levetid

Disse pingviner i naturen lever typisk mellem 15 og 20 år.

Royal Penguin Population

I øjeblikket ligger den samlede vilde kongelige pingvinpopulation på 850.000 par - omkring 1.700.000 individer. Den største koloni, på omkring 500.000 par, yngler omkring Hurd Point på Macquarie Island.

Det IUCN kategoriserer disse pingviner som næsten truede, hvilket betyder, at arten står over for mulig udryddelse i fremtiden, men ikke er i ukrudtet endnu. Imidlertid blev alle pingviner beskyttede arter i 1961, da Antarktis-traktaten fra 1959 trådte i kraft.

Kongelige pingviner i zoologisk have

På grund af artens regionale avlsbegrænsninger har ikke en eneste amerikansk zoo disse pingviner! Selv zoologiske haver og akvarier i Australien og New Zealand holder fast ved små pingviner , gentoos og konger .

Se alle 21 dyr, der starter med R

Interessante Artikler