King Penguin

King Penguin Scientific Classification

Kongerige
Animalia
Phylum
Chordata
Klasse
Fugle
Bestille
Sphenisciformes
Familie
Spheniscidae
Slægt
Aptenodytes
Videnskabeligt navn
Aptenodytes patagonicus

King Penguin Conservation Status:

Mindste bekymring

King Penguin Sted:

Antarktis
Ocean

King Penguin Fakta

Hovedbytte
Krill, fisk, rejer
Karakteristisk funktion
Stor kropsstørrelse med gule markeringer på hovedet
Habitat
Stenede Antarktiske øer
Rovdyr
Leopard sæl, spækhugger, hajer
Kost
Kødædende
Gennemsnitlig kuldstørrelse
1
Levevis
  • Koloni
Favorit mad
Krill
Type
Fugl
Slogan
Mere end 2 millioner avlspar!

King Penguin Fysiske egenskaber

Farve
  • Grå
  • Gul
  • Sort
  • hvid
Hudtype
Fjer
Levetid
15-20 år
Vægt
11 kg - 16 kg (24 kg - 35 kg)
Højde
60cm - 90cm (24in - 35in)

'Kongepingvinen er kun anden i størrelse efter kejserpingvinen.'



Stående så høj som det gennemsnitlige lille barn, er kongepingvinen stor for sin art. Kun den kejserpingvin er større. Taxonomi placerer både kongen og kejserpingvinerne iAptenodytes slægt . Begge er eksperter i vandet og kan dykke ned til store dybder. Kongepingviner jager efter lanterfisk, krill og krebsdyr for sig selv og fodrer til deres unger. Kongepingvinkyllinger ser meget anderledes ud end de voksne med deres brune dunede fjer. Babyerne kan tage mere end et år at blive uafhængige.



Utrolige King Penguin Fakta

  • Når jagter bytte, kongepingvinerkan nå dybder på 300 meter, blive under vand i næsten 10 minutter og rejse 1.200 miles.
  • Kong Harald V af Norgekronet en pingvini Edinburgh Zoo en ridder i 2008. Hans officielle navn er Sir Nils Olav.
  • Kongepingvin kolonier måskeså store som 200.000 fugle, men familiemedlemmer kan genkende og finde hinanden ved unikke vokaliseringer.

King Penguin Scientific Name

Taxonomi placerer kongepingvinen iSpheniscidaefamilie med alle andre pingviner, men bare kejser og kongepingviner har en separat slægt:Aptenodytes, som er græsk for 'fjerløs dykker.' Disse to fugle er større end alle andre pingviner; har en lang, tynd næb og lyse farver dykke dybere og længere end andre; og er de eneste to, der lægger et æg og bruger deres fødder i stedet for en rede til det æg. Det videnskabelige navn for kongepingvinen erAptenodytes Patagonicus. Mens de fleste af disse skabninger lever i subarktiske regioner, placerer fossiler dem i Patagonia-regionen for mindst 6000 år siden, deraf den anden del af deres videnskabelige navn.

Dette dyrs almindelige navn kom fra europæiske opdagelsesrejsende i begyndelsen af ​​det 18. århundrede, der troede, at de var de største pingviner. Det var først indtil kaptajn Cooks anden rejse, at opdagelsesrejserne fandt den større kejserpingvin .



King Penguin Udseende

Kongepingvinen er den næststørste pingvin. Den gennemsnitlige voksne er 35 pund, hvor mænd er lidt tungere end kvinder. De er i gennemsnit 3,1 meter høje eller omtrent på størrelse med et typisk menneskebarn.

Disse væsner er tilpasset arktiske klimaer og holder sig varme med fire lag fjer - 70 er på kun en kvadratcentimeter hud! De tre lag, der er tættest på kroppen, er dunfjer, mens laget på ydersiden er olieret til vandtætning. En baby er dog ikke vandtæt. Derfor kommer de ikke ind i vandet, før deres dunbrune fjer vender sig mod de voksne sorte og hvide.

Sort hoved og orange fjerdragt

Kongepingviner har sorte hoveder med kendetegnende orange fjerdragt ved øre og hals. Fjerdragten falmer til gul, når den nærmer sig brystet, som er hvidt. Denne tofarvede farve camouflerer dem fra begge rovdyr og bytte i vandet. Hvide maver blandes med den solrige overflade, når et væsen ser pingvinen nedenfra. Ovenfra hjælper den sorte pingvinen med at blande sig med den mørke havbund. De har tykke, sorte ben til at holde deres æg og unge kyllinger, og deres næb, der har orange på hver side, er længere end nogen anden pingvinart.



King Penguin Behavior

Disse fugle er meget sociale væsner. Selvom de deler plads med pingvinarter som Gentoo , Magellan og Royal , de interagerer ikke med dem. Voksne kæmper ofte med hinanden, hvoraf den mest dominerende finder vej til midten af ​​deres huddles. De er meget nysgerrige efter mennesker, og de vil komme op til besøgende for at undersøge dem. Deres kolonier kan have titusinder eller endda hundreder af tusinder af ynglende par. Kolonienes størrelse hjælper dem med at klynge sig sammen for varme. Kyllinger danner også grupper kaldet fælles vuggestuer. Mens voksne forlader deres foder, når kammerater eller forældre vender tilbage, genkender disse væsner hinanden gennem unikke vokaliseringer.

Kongepingviner foretrækker at gå eller kælke versus humle. De er ekspertsvømmere og sejler i hastigheder mellem 3 og 6 miles i timen. Optegnelser har fundet dem så langt som 1.200 miles væk og 1.000 fod dybe, når de jager mad.

King Penguin Habitat

Disse væsner trives på subantarktiske øer. Selvom de næsten var forsvundet fra området, øges de nu i Patagonia-regionen. Forskere har også set dem ind Sydafrika og endda Staten Island i New York!A. patagonicuser underarten, der beboer Syd Georgien, den Falklandsøerne og sydlige Chile .A. patagonia hallier underarten, der bor i Kerguelen-øerne, Prince Edward Island, Crozet-øerne, McDonald-øerne, Heard Island og Macquarie Island.

I modsætning til kejserpingviner forbliver kongepingviner længere nordpå i mindre fjendtlige klimaer. Temperaturer kan nå 50 grader Fahrenheit i varmere måneder. De har tendens til at vælge flade grønne eller stenede strande, der ikke er dækket af sne og is. Optimale placeringer tilbyder vindbeskyttelse gennem omkringliggende snebjerg. De dykker ned til dybde for at jage om dagen, men forbliver i det lave vand i mørket. Fuglene bevæger sig indad i parringssæsonen.

King Penguin Population

Denne art stod over for trusler mod befolkningen i det 19. og 20. århundrede. Da sæler blev jaget på pels, var muligheden for at udnytte pingviner til olie klar, og nogle populationer blev næsten udslettet. I dag er imidlertid kongepingvinpopulationen i Mindste bekymring kategori. Nuværende skøn viser, at der er 2,23 millioner avlspar, og dette antal stiger.

King Penguin Diet

Disse fugle jager i kolonier. Deres høje energiforbrug kræver store mængder mad til deres størrelse, da de rutinemæssigt dykker ned til havbunden så mange som 100 gange på en enkelt dag! Det er her, de finder lanterfisk såvel som andre slags fisk, blæksprutte , små krebsdyr og krill. Voksne spiser så mange som 450 fisk om dagen, og de fodrer deres unger ved at genoplive deres mad. I disse perioder spiser en voksen 8 pund mad om dagen! Det svarer til den gennemsnitlige voksne mand, der spiser 25 store pizzaer! Kyllinger er født med reserver af kropsfedt, der hjælper dem med at udholde et vægttab på op til 70%, så de kan overleve i mindst tre måneder, mens de venter på, at voksne finder og leverer mad.

Kongepingvinen når dybder på ca. 54-110 yards, når den jager sit bytte, men de har været kendt for at gå så dybt som 328 yards. De kan forblive under vand i næsten 10 minutter. En kapillærkirtel over deres øjne filtrerer salt ud, hvilket giver dem mulighed for at forbruge havvand. Dette er nyttigt, da ferskvandskilder kan fryses.

King Penguin Predators and Threats

Kongepingviner er i kategorien Mindst bekymret . Deres levesteder er kolde nok til at være tyndt befolket, hvilket betyder, at der ikke er nogen menneskelig indvirkning på deres befolkning. De har en varieret diæt, så overfiskeri af ting som krill og klimaændringer vil ikke skade deres kost. Global opvarmning ser imidlertid ud til at påvirke vellykket avl. På trods af den globale opvarmning vokser kongepingvinpopulationerne dog.

Disse skabninger er ikke en hovedfødekilde for ethvert dyr, men de har nogle rovdyr. Voksne trusler er havdyr, da pingvinhabitatet er hårdt for landdyr. Leopard sæler og spækhuggere er de største trusler mod voksne, når de byder på i vandet.

Fugle som skuas, kappe, sydlige sorte rygmåger og kæmpe petrels er stærke nok til at gribe æg og unge pingviner på land, der efterlades uden opsyn af voksne.

King Penguin Reproduktion, babyer og levetid

Kongepingviner bliver seksuelt modne omkring en alder af tre år, men de vil sandsynligvis vente til seks år med at begynde at opdrætte. Parringssæsonen er præget af en molt i september, oktober eller november. De, der smelter eller bor i stedet for at opdrætte, er adskilt fra andre, der opdrætter. Smeltende kongepingviner bevæger sig ind i landet og holder sig ude af vandet, indtil nye vandtætte fjer vokser. Dette varer cirka tre uger, hvor de overlever på lagret kropsfedt. Når de er parrede, bruger mandlige kongepingviner alt fra et par timer til et par dage med at løfte hovedet højt, kalde og holde deres svømmeføtter ud for at tiltrække en kammerat. En kamp er vellykket, når begge fugle ryster på hovedet på samme tid.

Kongepingviner yngler kun to gange inden for tre år. Kongepingviner og kejserpingviner er de eneste pingviner, der ikke reden. Snarere lægger kongepingviner et lysegrønt æg mellem november og april og inkuberer det med en varm hudfold, der hænger over deres fødder, der ligger hvorpå ægget hviler. Ægget klækkes efter ca. 54 dage. Babyen er nøgen ved fødslen og skal forblive under en forældres varme hud i yderligere 39 dage. Mænd og kvinder skiftes mellem at beskytte babyen og jagt. Kyllinger samles i en gruppe kaldet en vuggestue i yderligere ni måneder, hvilket gør det sværere for rovdyr at udpege en baby. Kyllingen stoler på regurgiteret mad fra voksne.

Mens andre pingvinbabyer går fra æg til svømning på en sommer og jager uanset tilgængelighed af mad, kræver nyfødte af kongepingviner en rigelig jagesæson. Da dette tager over et år, efterlader det kongepingvinkolonier beboet året rundt.

I gennemsnit kan kongepingviner leve op til 25 år i naturen og 30 år i fangenskab. Nogle aldre for dem i zoologiske haver er ukendte, fordi de blev født andetsteds, men dyrepassere vurderer, at nogle er mindst i midten af ​​30'erne.

King Penguins In the Zoo

Besøgende kan se kongepingviner i et par zoologiske haver i USA, Australien og Storbritannien. Disse inkluderer:

Se alle 13 dyr, der starter med K

Interessante Artikler