Adelie Penguin



Adelie Penguin videnskabelig klassifikation

Kongerige
Animalia
Phylum
Chordata
Klasse
Fugle
Bestille
Sphenisciformes
Familie
Spheniscidae
Slægt
Pygoscelis
Videnskabeligt navn
Pygoscelis adeliae

Adelie Penguin Conservation Status:

Mindste bekymring

Adelie Penguin Sted:

Antarktis
Ocean

Adelie Penguin Fun Fact:

Spiser op til 2 kg mad om dagen!

Adelie Penguin Fakta

Bytte
Krill, fisk, blæksprutte
Unge navn
Kyllinger
Gruppeadfærd
  • Koloni
Sjov kendsgerning
Spiser op til 2 kg mad om dagen!
Anslået befolkningsstørrelse
5 millioner
Største trussel
Hurtig issmeltning
Mest markante funktion
Lille hvid cirkel omkring hvert øje
Vingespænding
35cm - 70cm (14in - 27.5in)
Inkubationsperiode
2 måneder
Age of Fledgling
90 dage
Habitat
Antarktisk land og hav
Rovdyr
Leopard Seal, Skua Gull, Spækhugger
Kost
Kødædende
Levevis
  • Dagligt
Almindeligt navn
Adelie Penguin
Antal arter
1
Beliggenhed
Antarktis kyst
Gennemsnitlig koblingsstørrelse
2
Slogan
Spiser op til 2 kg mad om dagen!
Gruppe
Fugl

Adelie Penguin Fysiske egenskaber

Hudtype
Fjer
Tophastighed
45 mph
Levetid
10-20 år
Vægt
3 kg - 6 kg (7 kg - 13 kg)
Højde
40cm - 75cm (16in - 30in)
Alder af seksuel modenhed
2-3 år

Interessante Artikler